Olen ollut laiska... keskeneräiset marsipaanikoristeet lojuvat keittiön pöydällä, eikä niitä saa valmiiksi millään... ei vaan huvita. Mulle on iskenyt jonkin asteinen kevät väsymys. Tapahtumaa on ympärillä vaikka muille jakaa ja päivät menevät hulinalla eteenpäin. Itse ei vaan jaksa innostua oikein mistään.

Huomenna on pakko ottaa pieni ryhdistäytymisliikkeen poikanen. Minulla on työhaastattelu ja jänskättää AIVAN kamalasti! Haluan sen työn ihan tosissani, koska se tarkoittaisi pääsyä vuorotöistä ja epämääräisistä työviikon ketkuleista pois. Olisi säännöllistä ja tasaista työntekoa maanantaista perjantaihin.

Tämä oli siis infopläjäys, että hengissä ollaan... enkä ole unohtanut blogiani tuuleen. On ihanan piristävää huomata, että täällä käy porukkaa säännöllisen tasaisesti, vaikkei mitään uutta ole tullut hetkeen aikaan. Kohta on käyjämittarissa tuhat täynnä! Pitäisi varmaan jotain mukavaa keksiä sen kunniaksi. Onkos kellään mitään hyviä ehdotuksia?

Lupaan saada kukkaset valmiiksi ja kuvia tänne... olen tehnyt uusia kaksivärisiä liljoja ja lisää ruusuja, kun löysin ihanan vanhaa roosaa marsipaania. Niistä lisää sitten, kun on kuvia näyttää.

Kiitos ja anteeksi!