Saan näköjään keskiyöllä aina aikaavievimmät ideani... Rupeampa opettelemaan blogin tekoa. :D No tässä tätä häslätään... halusin laittaa tänne kuvia kakuistani,  joita on jo kertynyt muutama, joista kuitenkin suurin osa on edelleen kamerani kätköissä. Eli ensin tyhjentämään kameraa euroopan hitaimmalle tietokoneelle... Nyt tajusin vasta miten saan kuvat sitten joskus siirrettyä näkyviinkin. Katsoman pitää, josko saadaan jotain tänään aikaankin.

Tässä pitäisi olla kaksi voileipäkakkua, jotka koristelin kummityttöni pikkuveikan ristiäisiin. Mielestäni onnistuivat varsin komeasti.

1433633.jpg
 Tämä ensimmäinen oli kasviskakku. Kuorrute on porkkanachutneytä ja muistaakseni sulatejuustoa (hyvää oli kuitenkin), oli ihan mielenkiintoinen koostumus pursottaa. Tuosta tahnasta voisi olla helppo ruusutyllalla pursottaa kukkia (tarvitsee kokeilla, jos joskus pääsee taidoissa sille tasolle). Päällä on paprikaleikkeestä tehtyjä ruusuja ja (oikosulku) jonkun yrtin lehtiä.

1433636.jpg

Tämä kakkonen on sitten lihakakku. Oletettavasti ei tarvitse selitellä päällisiä. :)

Nämä tänään, huomenna jatkan uudella tarmolla ja uusilla silmillä. Nyt haluan heti nähdä, miltä tämä näyttää tuolla blogissa, vai meneekö uusiksi koko roska. Sitten painelen kirjan kanssa pehkuihin. Hyvää yötä, lukijani!