Huomentapäivää!

Istun lapsenvahtina ystäväni luona, lapsi tosin on jo niin iso, ettei tuo kauheasti vahtimista tarvitse. Vähän kun välillä käy perään katsomassa...

Ajattelin aamun harmauden estämiseksi laittaa yhden kakkukuvan

1442013.jpg

Tässäkin kakussa, jälleen kerran, olen vastuussa vain koristelusta. Eteeni lyötiin järjetön määrä koristeita, jotka olisi kai pitänyt kakkuun laittaa. Minimalistina en totellut pyyntöä, vaan käytin vain näitä kaupan marsipaaniruusuja ja suklaasydämiä pienen poikakoristeen ympärillä (taisi olla muovia tuo poikavauva). Pursotukset on vähän niin ja näin taasen, kun ei vielä tuo taito ole hyppysissä. Enkä ole vielä tässä vaiheessa ajatellut, että isompi tylla, isommat ja kauniimmat (lue helpommat) pursotukset. Mutta kaipa tässä ajan myötä oppii, kun vaan jaksaa tehdä.

Pääsen parin viikon sisällä testaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni prinsessakakun tekoa. Jännittää jo valmiiksi tuo marsipaanin kanssa kikkailu aivan syötävästi. Ruusut ajattelin tehdä etukäteen, että ehtii tehdä hyvän läjän harjoituksia ennen tositoimia. Ja säilyväthän ne... onneksi löysin aivan sairaan hienon ja yksityiskohtaisen ohjeen täältä blogista. Kannattaa tutustua koko sivustoon, on meinaan aikas kakkutaituri, kuka tuota blogia pitää. Ja nostan hattua ja kiitän ja kumarran kaikesta vaivasta ohjeiden suhteen.

Mutta jatketaanhan taas harjoituksia, minä lähden katsomaan piirrettyjä tuon lainalapsen kanssa. :) Hauskaa päivää kaikille!