Päivää että pätkähti... tai siis iltaa.

Kuten luvattua tuli, niin tänään ollaan sährätty suklaan kanssa. Ja ihan koko rahalla. Ostin Hyvinkään rautatieasemalla sijaitsevasta Janessa Deco & Delistä oheisen läjän suklaata (Pätkis minit on lähi valtsusta)

1465693.jpg

Eli pinossa on: Kultasuklaalta tavallista valkoista suklaata, valkoista riisisuklaata, valkoista minttusuklaata. Pätkis mini bitesejä, tummia minisuklaamunia, kaakaokuorrutteisia manteleita, 77 %:n tummaa belgialaista suklaata ja tuo pinkki paketti on rose-pippurilla maustettua tummaa suklaata.

Okei, eli ensimmäinen makuyhdistelmä:

1465707.jpg

Tummaa suklaata alimmaiseksi, eli se tulee päälle. Ja tähän kommenttine itselle ja vinkkinä muille ekakertalaisille... PURSOTA! Minä se sissinä lusikalla nostelin ja sen näköinen on lopputuloskin. Suklaat on pitkin poikin reunuksia ja minkäänlaista kontrollia sen määrään muotissa oli mahdotonta pitää. Sitten...

1465715.jpg

Näitä laitoin jokaiseen muottiin yhden. Ja taas ensikertalaisille tai vaan yksinkertaisesti niin tyhmille (?) kuin minä, kuori ensin ja katso vähän kokoja, että saat pienimpiin muotteihin pienempiä manteleita jne...
Ja tämä näyttää siis tässä vaiheessa tältä:

1465720.jpg

Painelin mantelit vielä muotteihin niin, ettei pohjaan tule kumpuraa. Sitten muotit pakkaseen ja uusien kimppuun...

1465698.jpg

Tällä kertaa, oppineena, pursotin valkoista minttusuklaata (jatkoin sitä vähän valkosuklaalla) IKEA:n jääpalamuottiin.

1465705.jpg

Rouhasin veitsellä Pätkis Mini Bitesit muruiksi ja ripottelin tuohon valkosuklaan päälle. Jälleen katsoin, ettei tursu muotista yli ja koko hoito pakkaseen jähmettymään.

Tämä on tilanne nyt. Suklaat ovat olleet jähmettymässä noin puoli tuntia... Menen katsomaan tilanteen. Otan lisää kuvia ja palaan astialle myöhemmin.