Onpahan ollut päivä... riihimäki on taas maailmankartalla, toista kertaa n. viikon sisällä. Ensin rei'itellään moukulapäitä ja sitten juhlitaan juhannusta kunnon kokolla etuajassa...

1530225.jpg

Täällä vielä videota tapahtuneesta, kuvattuna siskoni parvekkeelta... Riihimäki palaa
Saman videon löytää www.iltalehti.fi ja www.hs.fi sivustoilta, on sen verran aitiopaikalta kuvattu. Eli siskoni paistattelee suosionsa huipulla... :) Videon laskuri naputtaa aikas hurjaa vauhtia.

Oli se aika hurjaa meininkiä, olen sen verran herkkä luonnonvoimille (rakastan ukkosta, sadetta, kunnon myrskyjä, tulta, vettä...), että kyllä oli kaikki ihokarvat hiuksia myöden pystyssä tuota tulipaloa katsellessa. Savu oli todella kauhea, mutta oli siellä kyllä sen verran komeat lieskat että... Kamera vaan ei tykkää tuommoisesta kuvauskohteesta, eikä suostunut "näkemään" liekkejä.

En tosiaan ole vähään aikaan laittanut kuvia... ja ne viikon takaiset kekkerikuvatkin on laittamatta vielä. Sain pippaloista kunnon kuumeflunssan, kun istuimme pitkälti koko illan ja yön ulkona... vappu menikin työn tiimellyksessä ja se kuvien laitto vain jäi. Mutta lupaan parantaa tapani ja laittaa kuvat kakuista ensi tilassa.

Mutta tätä suuremmitta puheitta toivotan kaikille hyvää yötä taas ja Riihimäen palokunnan varmasti väsyneille miehille jaksamista sekä hyvää ja turvallista yötä sinne sammutustöiden keskelle. Olkaa kaikki muutkin turvassa!