Päivien päivää vaan kaikille tasapuolisesti.

Lainalapsi on edelleen kipeä. Kävivät äitinsä kanssa aamulla lääkärissä ja keuhkoputkentulehdushan se siellä köhittää ja rohisee. Antipilootit on otettu ja olohuoneessa on menossa elokuvasessiot. Tässä välissä on hyvä kirjoittaa muutama rivi, ennen kuin alkaa makaroonilaatikon väkästys.

Tällä seuraavalla kakulla, joka on mielestäni kaunein aikaansaamani, on sitten senkin edestä surkuhupaisa tarina. Olen tehnyt kakun entisen poikaystäväni häihin... :D Kuitenkin ollaan onneksi oltu ystäviä, niin ei tarvinnut purkaa mitään angsteja tuohon kakkupoloiseen. Kaikenkaikkiaan kakkuja oli kolme, mutta jostain syystä vain tästä yhdestä tuli sitten otettua kuva...

1442017.jpg

Tämä oli kasviskakku, jossa on jälleen tuota hyväksi havaittua paprikaleikettä päällä... ja jälleen kerran en muista yrtin nimeä... :) Anywho, päälinen on majoneesia ja tuorejuustoa, sivuilla juustoraastetta. Kakun täytteen teki taas joku muu, eli en tiedä mitä siellä oli.
Tässä vielää lähikuvaa kauniista ruusuhässäköistä... olen niistä aikas ylpeä, kun tulikin niin kauniita. :)

1442022.jpg

Onpas sumea kuva. Kuitenkin idea tulee selväksi. :)

Harmittaa edelleen ihan syötävästi, kun ei ole kuvia kakuista. Olen niitä kuitenkin töissäkin väkästänyt yhden jos toisenkin, saatika sitten kaikki kakut ystäville ja perheelle. Täytekakkupuolella on vielä hurjasti opittavaa ja leipomishimot kasvavat muiden blogeja lukiessa ja ihaillessa. Eikä tämä omien tekeleiden tillottelukaan yhtään vähennä sitä :D.

Nyt alan kuitenkin ruuanlaittoon. Puhallellaan yhdessä nämä sadepilvet taivaanrantaan ja rauhaisaa loppuviikkoa kaikille. Luultavimmin en ehdi kirjoitella kauheasti muutamaan päivään, josko vaikka töihin pääsis ja viikonloppuna on edessä ystäväni 30-vuotis syntymäpäivä -risteily. Pitäkää huolta pienemmistänne!