Eli tässä vihdoin se prinsessakakku "valmiina", tajusin vasta myöhemmin, että lisäsin siihen vielä suklaasta pursoitettuja pikkukukkia ja suklaalehtiä sekä sokerihelmiä... ne näkyvät tuossa leikkauskuvassa, joka ei tosin ole mitään valokuvauksen mestaruustasoa laadultaan.

Mutta anywho, tässä ehjä kakku
1530226.jpg

Tässä leikattu kakku
1530227.jpg

Kuten helmasta huomaa, käsittelin ensimmäistä kertaa elämässäni marsipaania ja tulos oli sen näköinen... :D Onneksi ulkonäkö ei vaikuttanut makuun, jota muut kovasti kehuivat. En kuitenkaan laita vaniljakiisselikermaseoshässäkän reseptiä tänne, koska en todellakaan ollut siihen itse tyytyväinen. Kakut eivät meinanneet pysyä ryhdissä lainkaan (vika voi olla tekijässäkin, mutta olen päättänyt, että laitan tänne vain testaamani reseptit, joihin olen ollut tyytyväinen), eli täyte oli aivan liian löysää ja mielestäni se oli myös todella mitäänsanomattoman makuista. Ihan hyvää, mutta...

Juhlapöytä notkui myös muiden tekemistä herkuista, joita kannettiin taloon tunnin aikana monta vadillista... herkkuja oli niin paljon, että toinen kakku ei missään vaiheessa päässyt edes pöytään asti... Se oli herkuteltu kuulemma yövieraiden kanssa krapula-aamiaisella. :)
Nyt myöhemmin harmittaa, etten tosiaan ole kuumeisena ja väsyneenä tajunnut ollenkaan ottaa muusta kahvi/herkkupöydästä kuvaa ollenkaan. Ihmettelin vain koko päivän vetämätöntä oloa, yöllä kotiin päästyä kuumemittari kainaloon... 38.5 astetta näytti. Ei ihme ettei ihan kaikilla pytyillä käyty :D


Mutta nyt on täytetty tomusokerivarasto, joten voin ruveta taas leikkimään marsipaanin kanssa. Ostin tummaa roosaa marsipaania ja vaaleanpunaista on vielä jäljellä... saas nähä mitä uusia lajikkeita sitä saa taas väkästeltyä.

Viettäkää rauhallinen ilta!